Velkommen til Ljan Alpinklubb

Ljan Alpin har gledet små og store alpinister i nærmiljøet i over 30 år. Vi er en dugnadsdrevet klubb for barn i nærområdet på Ljan som ønsker å ha det moro på ski. I tillegg til å drifte Sloreåsen alpinbakke arrangerer vi også kurs. Forrige sesong deltok over 200 barn på kursene. Vi arrangerer kurs både for nybegynnere og viderekommende barn, samt jibbe- og snowboardkurs.

For å delta på kursene må man være medlem i Ljan Alpin. Dette er svært viktig. Medlemskapet innebærer bl.a. utøverforsikring fra Ljan Alpin. Antall betalende medlemmer er også grunnlag for den støtten vi får for å drive barne- og ungdomsarbeid. Enkeltmedlemskap koster kr 300,-

Gå inn på fliken til venstre for å registrere medlemskap

Støttemedlem

Det er også mulig å tegne seg som støttemedlem i klubben, dette koster 200 kroner. Medlemskapet gir også stemmerett i generalforsamling. Vi trenger sårt kapital for å utføre nødvendig reparasjon og vedlikehold av bakken og heisanlegget.

Gå inn på fliken til venstre for å registrere deg som støttemedlem.

Medlemsfordeler

Alle registrerte medlemmer får 15% på alt av alpinrelaterte produkter hos Sport 1 Snø. Rabatten forutsetter betalt medlemsskap  i Ljan Alpin og at man på forhånd har registrert seg i kundeklubben til Sport 1 (sport1.no)

 

 

STYRET I LJAN ALPINKLUBB, 2020– 2021:

Styreformann: Karl Audun Lad
Nestformann: Petter Torvund
Styremedlemmer:

  • Ståle Risa
  • Trine Mette Thorshaug Swenson
  • Ketil Langmoe
  • Henning Sindre Larsen

 

Mail til styret: styret@ljanalpin.no