Skikurs

Vinteren nærmer seg, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til ny sesong.

Hos oss skal alle føle seg sett og ivaretatt, uansett om du er helt ny eller har holdt pa en stund. Er det podens første kurs skal du som foreldre vite at barnet er i trygge hender under trening og at trenerne vurderer når de små er klare for neste øvelse og etter hvert kjøre i den store bakken. Det skal være gøy mens man lærer og enda morsommere å mestre.

Hos oss har både de aktive alpinkjørerne, de nye småtrollene, jibbere og snowboardere en viktig plass i klubben, og vi skal gjøre vårt for å gi dem en lærerik, morsom og utfordrende sesong. Kursene våre er i hovedsak inndelt etter alder, men noen ganger kan barnas ski-ferdighet kreve at vi gjør en justering for at opplevelsen skal bli optimal.

Se nederst på siden for betingelser

PÅMELDING
For å være helt sikker på at barnet ditt blir meldt på riktig kurs bør du lese om de forskjellige variantene som finnes lenger ned på denne siden. Velg et kurs som er tilpasset barnets ferdigheter så skaper vi mest mulig skiglede hos barna. Laveste alder er 5 år

MEDLEMSKAP I LJAN ALPIN
Alle som går på kurs eller er aktive hos oss må være medlemmer i klubben.
Dette er svært viktig. Medlemskapet inneholder en utøverforsikring, som gjelder både på trening og i renn, og den er grunnlaget for den støtten vi mottar for å drive barne- og ungdomsarbeid. Enkeltmedlemskap koster 300 kroner, familiemedlemskap koster 600,-. 

FORELDRENE ER MED
For å gjøre barna våre trygge i bakken er det alltid foreldre til stede for å passe på. Bakken er i sin helhet dugnadsdrevet og er avhengig av frivillig arbeidskraft. Har du barn på kurs forplikter du deg til tre vakter i sesongen. Kioskvakt, bakkevakt og heisvakt. Du får beskjed i god tid når det er din tur til å bidra. Vi garanterer en hyggelig økt med bra folk og topp stemning.

Lurer du på noe? Send oss en e-post: kurs@ljanalpin.no

Alle kurs foregår i Sloreåsen og har første kursdag i uke 2, 2021. Kursene varer frem til påske så fremt forholdene tillater det, med opphold i vinterferien. Kostnader til heiskort kommer i tillegg til kursavgiften. Det er begrenset med plasser på kursene, så her er det førstemann til mølla som gjelder.


Alpinkurs for nybegynnere:
Kursene passer for barn som har begrenset eller ingen erfaring med slalåmski, men som har et grunnlag fra langrennsski.

skikurs.jpg

K1 SMÅTROLL: (5-7 år)

 K1 Småtroll (5-7 år) Tirsdag eller K1 Småtroll (5-7 år) Torsdag

 kl. 1730 – 1845 Treningsavgift: kr 1 900,-

K2 STORETROLL: (8-10 år)

K2 Storetroll (8-10 år) Mandag

 kl. 1730 – 1845 Treningsavgift: kr 1 900,-

Alpinkurs for viderekomne:

Kurset vektlegger videreutvikling av skiferdigheter etter nybegynnernivå, og frem til du er klar for å delta i renngruppene eller om du velger twintip/jibbing. Ved siden av trening på teknikk og løypekjøring vil det på dette kurset brukes tid på andre skiaktiviteter som parallellslalåm, hopping, enklere skicross o.l.
Kontroll over trykkfordeling på skiene og balanse prioriteres.

Påmelding VK Viderekomne

Tirsdag kl. 1800 - 1930 og/eller Torsdag kl. 1745 - 1915 Treningsavgift: kr 1 900,- for en dag, kr 2 500,- for to dager

TWINTIP:
Her blir det moro og lek med hopp, rails
og kjøring forlengs og baklengs. Vi har fått med oss et knippe dyktige trenere som skal lære barna triks og lek i bakken på tryggest mulig måte. Alle må ha gode skiferdigheter fra før og kunne ta heisen på egenhånd.

Screenshot%202018-11-21%20at%2022.24.40.png

 

Twintip Trening  tirsdag kl. 1800 – 1930 og torsdag 1745 - 1915. Treningsavgift: kr 2250,-

VOKSENKURS:

For deg som ønsker å finpusse på skiferdighetene og lære litt mer om carving - ta kontakt med Ljan Alpin - kurs@ljanalpin.no


 Har du spørsmål om kursene ?

Ta kontakt med kursansvarlig på kurs@ljanalpin.no

 

Betingelser

Kjøpte kurs og medlemskap refunderes ikke. Klubben forbeholder seg retten til å endre på kurs- og treningstider, gjennomføringsmåte, gruppesammensetninger m.m. hvis det viser seg nødvendig pga vær og føreforhold eller av hensyn til smittevernregler o.l.