top of page

Skikurs till alle ferdigheter

Hos oss skal alle føle seg sett og ivaretatt, uansett om du er nybegynner eller øvet.

Er det podens første kurs, skal du som foreldre vite at barnet er i trygge hender under trening og at trenerne vurderer når de små er klare for neste øvelse og etter hvert å kjøre i den store bakken.

-Det skal være gøy mens man lærer, og enda morsommere å mestre.

Hos Ljan Alpin har både de aktive alpinkjørerene, de nye småtrollene og twintipere en viktig plass i klubben. Vi skal gjøre vårt for å gi dem en lærerik, morsom og utfordrende skisesong. Kursene våre er i hovedsak inndelt etter alder, men noen ganger kan barnas skiferdighet føre til justeringer at for at skiopplevelsen skal bli optimal.

Sted

Alle kurs foregår i Sloreåsen og har første kursdag i uke 2, 2023. Kursene varer frem til påske, så fremt forholdene tillater det, men med opphold i vinterferien.

Kostnader til heiskort kommer i tillegg til kursavgiften.

Det er begrenset med plasser på kursene, så her er det førstemann til mølla som gjelder.

PÅMELDING

For å være helt sikker på at barnet ditt blir meldt på riktig kurs bør du lese om de forskjellige variantene som finnes lenger ned på denne siden. Velg et kurs som er tilpasset barnets ferdigheter, så skaper vi størst mulig skiglede hos barna. Laveste alder er 5 år.

MEDLEMSKAP I LJAN ALPIN
Alle som går på kurs eller er aktive hos oss være medlemmer i klubben.
Dette er svært viktig, da medlemskapet inneholder en utøverforsikring, som gjelder både på trening og i renn, og er grunnlaget for den støtten vi mottar for å drive barne- og ungdomsarbeid.

Enkeltmedlemskap koster kr 300,- pr person

Støttemedlemskap koster kr 200,- pr person. 

FORELDRENE ER MED
For å gjøre barna våre trygge i bakken er, det alltid foreldre til stede for å passe på.

Bakken er i sin helhet dugnadsdrevet og er avhengig av frivillig arbeidskraft. Har du barn på kurs forplikter du deg til tre vakter i sesongen. Kioskvakt, bakkevakt og heisvakt. Du får beskjed i god tid når det er din tur til å bidra. Vi garanterer en hyggelig økt med bra folk og topp stemning.

Lurer du på noe?

Send oss en e-post: post@ljanalpin.no

bottom of page